Затворник – Осъден – Mahkum | Турски сериали

Затворник - Осъден - Mahkum

Затворник – Осъден – Mahkum

Затворник – Осъден е турски криминален сериал, базиран на корейската драма „Подсъдим“.

В центъра на сюжета на турския детективски сериал „Затворник – Осъденият“ е младият прокурор Фират Булут. Той е честен и принципен човек, който никога не изоставя собствената си съвест. Фърат е достоен и грижовен семеен мъж, женен е за чаровната красавица Зейнеп, която работи като учителка. Двамата имат дъщеря Назлъ на 5 години. Фърат е постоянно зает с работа и има малко свободно време, което посвещава изцяло на малката Назлъ. Самият Фърат е израснал без родители. Те починаха, когато той беше тийнейджър, но въпреки финансовите затруднения той успя да получи престижно образование и да направи кариера.

Животът на Фърат обаче скоро се променя драматично, когато в съдебната зала той се изправя срещу сина на един от най-богатите и влиятелни бизнесмени в Европа – Баръш Йесари. Бараш е обвинен в убийство и сега използва влиянието и връзките на семейството си, за да прикрие престъплението. От друга страна, целта на неподкупния и принципен Фират е да докаже вината си. Докато бащата на Баръш, Захит Йесари, прави всичко възможно да оневини сина си и да го измъкне от тази ситуация, прокурор Фърат се опитва да направи обратното.

Един ден Фърат неочаквано се събужда в затворническа килия. Не помни нищо, но когато разбира в какво го обвиняват, не може да си почине. Оказва се, че по време на празнуването на рождения ден на дъщеря му е станала трагедия, за която е обвинен Фърат. Всичките му опити да си спомни случилото се провалят. Ще успее ли главният герой да докаже невинността си, да изчисти репутацията си и да излезе от затвора, ще разберем, като изгледаме всички епизоди на вълнуващия турски сериал „Пленник – Осъден“ до последния му епизод.

Сподели
Scroll to Top