Въпреки че нейните плодотворни филмови участия вече надхвърлят 25, хитовият турски сериал „Мрежа от лъжи“ несъмнено заема най-специалното място в сърцето на Йозге Йоздер. Малко преди да започнат снимките, тогава 43-годишната актриса-ветеран разбира, че най-накрая сбъдва най-съкровеното си желание – да стане майка.

Йозге не крие желанието си да има деца. „Не се страхувам от брака. Ако срещна мъж, който разбира същото като мен, ще се омъжа отново и ще мисля за деца. Единственото ми съжаление в живота е, че все още нямам наследник. Мечтаех за пет или шест деца, близнаци и дори тризнаци“, каза звездата, преди да срещне сегашния си съпруг, музиканта и певец Синан Гюлеруз, който е с осем години по-млад от нея.

Мечтата й се сбъдна, но тогава професионалните й ангажименти не й се струваха добре. По време на пандемията от ковид много нейни колеги загубиха възможности за работа, но Йозге е един от щастливците, които не са се сблъскали с този проблем. Веднага след участието си във финала на „Доктор Чудо“ тя получава покана да се присъедини към екипа на рейтинговия сериал „Мрежа от лъжи“ . Тогава тя разбра, че е бременна.

След съпруга ми, вторият човек, на когото съобщих новината, беше нашият продуцент Фатих Аксой. Той ме увери, че планът за заснемане ще бъде съобразен с моята ситуация и няма да повлияе на моя образ.

По време на снимките фотографи и дизайнери на костюми скриха бременността й и сведоха присъствието й на снимачната площадка до минимум. „Благодарна съм на всички мои колеги от продуцентската компания Med Yapım, особено на съпруга ми, който беше до мен по време на снимките, тъй като карантината прекъсна творческите му ангажименти. С неговата подкрепа прекарах много безпроблемна и спокойна бременност“.

На 11.02.2021 г. тя роди дъщеря – Ева Луна. „Сценаристите на Мрежа от лъжи ми помогнаха толкова много, че се върнах на снимачната площадка четири седмици след раждането. Смятам да отгледам дъщеря си така, както майка ми ме е възпитала. Тя също е жена с кариера, тя ме остави на баба ми малко след като се родих. Сега майка ми живее с нас и се грижи за Луна, докато аз снимам. Концертите на Синан са само вечер, така че можем да се справим и не се налага да наемам детегледачка“, каза Йоздер .