Втория сезон на сериалът: Казвам се Фарах ще бъде много по-различен

Втория сезон на сериалът: Казвам се Фарах

Втория сезон на сериалът: Казвам се Фарах ще бъде много по-различен

Първият сезон на турския сериал „Казвам се Фарах“ с участието на Енгин Акюрек и Демет Йоздемир получи голяма подкрепа от публиката. Въпреки че първоначалните високи оценки в рейтингите намаляха малко по-късно, публиката хареса проекта. Публиката обаче знае много добре, че историята трябва да се промени много драстично във втория сезон. Защото се разбра, че историята на сериала в първия сезон няма да запази интереса във втория.

В този момент продуцентският екип се възползва чудесно от лятната ваканция и положи интензивни усилия да създаде впечатляващ втори сезон. Сценаристите разкриват основните линии на втория сезон и заедно с героите се опитват да създадат съвсем нова история за сериала.

В този момент в пресата и социалните медии се отразяват новините, че има присъединили се към сериала и напуснали. Оказа се, че Мустафа Авкъран, който изигра впечатляваща роля в историята на сериала като Али Галип Акънджъ, се сбогува със сериала.

Али Сюрмели също напусна сериала, който завърши първия сезон с 14-ия си епизод, а сбогуването на тези две впечатляващи имена се възприема като знак, че сценарият ще се промени много силно.

  • Очаква се Fırat Tanış да стане по-влиятелен във втория сезон на сериала. В допълнение, Фейяз Думан, който се присъединява към сериала, е много опитно име, което е участвало в много известни телевизионни сериали.
  • Очаква се Фейяз Думан да внесе важни промени в историята на сериала. Думан ще участва във втория сезон с образа на Бехнам.
  • Фейяз Думан, който грабна сърцата на публиката с образа на Ариф в турския сериал: „Една жена“, след това направи впечатляващо представяне с поредицата Dam. Сериалите „Лъжците и техните свещи“, „Моят син“ и „Модерни приказки за природата, в които известният актьор участва, също привлякоха внимание.

Вторият сезон на сериала „Казвам се Фарах“, който се очаква да се появи пред зрителите през септември със своя 15-ти епизод, изглежда е много по-амбициозен в първия си сезон.

Сподели
Scroll to Top