Висше общество e турски драматичен и романтичен сериал и е римейк на 16-серийния корейски едноименен сериал, с премиера през 2016 г.

Сюжет – Висше общество:

Джансу и Керем се срещат случайно и двамата решават да приемат различни самоличности в този ден.

Родителите на Керем дълги години са работили в богатото семейство Чалхан. След като се пенсионират, те живеят скромно в собствената си малка къща, надявайки се да видят сина си щастлив. Керем израства с приятеля си Мерт, единственият наследник на Чалхан. Той получи добро образование, но мечтаеше да се освободи от оковите на висшето общество. За тази цел той сключва сделка с Мерт. В продължение на месец Керем ще се представя за него, след което Мерт ще му позволи да напусне компанията.

Джангсу принадлежи към онези, за които се казва, че са родени със златна лъжица в устата. Тя ненавиждаше и изпитваше безкрайно отвращение към интригите и мръсните игри на някои от най-богатите представители на висшето общество. Тя копнее за искрени приятели и обикновен живот. За да постигне намерението си, Джансу започва работа като продавачка в бизнеса на Мерт Чалхан и го крие от всички. Там тя се запознава с Керем и бързо се влюбват. Любовта им обаче е подложена на изпитание, когато играта им излезе наяве…