Успехът на сериалът „Рибарче“ е по голям отколкото изглежда!

Успехът на сериалът Рибарче

Успехът на сериалът „Рибарче“ е по голям отколкото изглежда!

Представете си турски сериал, който ще засегне не само Турция, но и много други различни култури през 8-месечния период, в който е в ефир. Има такива продукции, но „Рибарче“ за пореден път успя да изненада всички, като направи много бърз дебют в достигането на тази точка.

Сериалът с участието на Афра Сарачоглу и Мерт Рамазан Демир направи голяма крачка напред за Star TV. Лоялността на публиката, която години наред се опитваше да бъде постигната с различни сериали на един екран, най-накрая се реализира с проекта „Рибарче“.

Друг принос на сериала за Star TV е достигането на големи продажби в чужбина. Международните продажби на сериал, който е в ефир 8 месеца от първия епизод на 23 септември 2022 г. до третата седмица на април, вървят страхотно. Голям е и смисълът на този успех, постигнат за толкова кратко време.

Новините за успех идват една след друга за поредицата „Рибарче“, която беше продадена в чужбина от компанията Ecco Rights.

Увеличението на тези продажби преди панаира на MIPTV беше друг важен момент. Поредицата „Рибарче“, която излезе на преден план с името Golden Boy в чужбина, засяга много различни географски области.

Продажбите на компанията Eccho Rights включват Централна и Източна Европа, както и страни от Централна Азия и Африка.

  • Сериалът „Рибарче“, който е продаден в близо 40 страни, засяга хора от много различни култури и това се откроява като най-важния успех на турския сериал.
  • Обединените арабски емирства бяха сред първите продажби на поредицата, която наскоро беше продадена в страни като Албания, Унгария, Литва, Узбекистан, Южна Африка и Намибия. С други думи, сериалът, който също имаше голямо влияние в арабската география, имаше важен успех, тъй като привлече вниманието на зрители от различни култури.
  • Известно е, че сериалът е продаден в близо 30 страни през януари. Когато стигнем до април, се посочва, че този брой е нараснал до над 40.

Този голям пробив зад граница от страна на Star TV и сериала „Рибарче“ се смята за голям успех.

Сподели
Scroll to Top