Интрига, емоции и драма в турския сериал – „Безмилостен град“

турския сериал - Безмилостен град

Уникална комбинация от интрига, емоции и драма в турския сериал – „Безмилостен град“

В последните години, турските сериали се превърнаха в световен хит, завладявайки сърцата на милиони фенове по целия свят. И един от най-новите и вълнуващи такива, който не спира да печели все повече популярност, е „Безмилостен град / Acı Şehir“. Сериалът предоставя на зрителите една разтърсваща история за любов, измама, интриги и жестокост, като заедно с това засяга и въпроси за доброто и злото, вярата и предателството…

  • Агях Карачай е амбициозен предприемач, живеещ в колосално имение, заедно с красивата си съпруга Шениз, своя безотговорен син
    Дженк, дъщеря му Дамла и племенникът му инвалид – Недим. Когато най-големият брат на Агия умира преди много години, той не само поема неговото наследство и огромно състояние, но също така се грижи и за любимия си племенник, опитвайки да направи дори невъзможното, за да не му липсва нищо. Въпреки това, съпругата му Шениз ненавижда Недим за това, че пази неразкрита тайна, и започва тайно да му дава опиум, дезориентирайки го и държейки го неадекватен. Агия дори не подозира за подмолните действия на жена си. Ситуацията се усложнява допълнително, когато Агях открива, че има сериозни проблеми със сърцето, застрашаващи неговия живот. Знаейки, че ако той умре, Шенисе, Дамла и Дженк няма да пощадят Недим, взема решението да ожени племенника си за момиче от родния им град, с цел да го спаси от самотата.
  • Намеренията на Агях достигат до ушите на алчната Нериман, която дава идея на внучката си Джерен възможността да се спасят от бедния начин на живот и да започнат градят нов такъв в Истанбул. Джерен без колебание приема предложението, уверена, че ще се омъжи за Дженк – симпатичния и красив наследник на фамилията Карачай, без подозрението, че всъщност ще е за Недим.
  • Заедно с баба си са готови на всякакви хитрини, само за да убедят майката на Джерен – Сехер да се премести в Истанбул, но тя отказва категорично. За да постигнат егоистичните си цели, Джерен и Нериман дори подпалват собственият си дом, принуждавайки Сехер да замине за имението в Каракай, Истанбул. Неизбежен става конфликтът между двете семейства и Сехер е въвлечен в свят, управляван от пари, алчност и предателство… Но може ли една новозараждаща се любов да се изправи срещу жестокостта на „безмилостния град“? Зрителите могат да разберат това, гледайки сериала на повторение, излъчван в ефира на семейния канал bTV Lady.

Актьорският състав на „Безмилостен град“ събра много звезди, познати и от други турски сериали, обичани от публиката. В главните роли играят актьорите Мине Тугай (от „Кварталът на богатите“) и Дениз Ур (от „Огледален свят“), а техен екранен партньор в ролята на Агях е Фикрет Кушкан („Златната клетка“). Зрителите ще се насладят и на екранното приссътвие на Озан Дорунай („Висше общество“), Сера Кутрубе („Семейни тайни“), Бахар Шахин („Моят живот“) и още много други.

Сподели
Scroll to Top