Три сестри епизод 48 – Нов герой и промяна в историята!

Три сестри епизод 48

Три сестри епизод 48 – Нов герой и промяна в историята!

Сериалът „Три сестри“ е проект, адаптиран от едноименния роман на Иклал Айдън, която играе Несрин в сериала. Очакваше се с нетърпение дали сериалът ще се развие според книгата или ще си начертае нов път.

След като любовта на Тюркан и Сомер е към своя край, в 48-ия епизод ще се появи образът на Картал, който ще отправи важно послание към публиката. Тези, които са прочели оригиналната история на поредицата от книгата, споделят коментари, че очакват да бъдат предприети стъпки към любовта на Тюркан и Картал.

  • Докато сериалът „Три сестри“ напредва към края на втория сезон, той е един от проектите, които ще продължат в третия сезон с много добри рейтинги. Предполага се, че новият сезон ще се фокусира върху героите на Тюркан и Картал. Първите знаци за това ще бъдат дадени в епизод 48.
  • „Три сестри“ Тюркан казва истината в лицето на Сомер!
  • Отношенията между Тюркан и Сомер се оптягат. От друга страна, Ретърн започва да подозира нещо. Рючан, започва да отмъщава на Севилай.

Деря, която се омъжи за Мустафа, казва, че не иска да се променя. Любопитно е какво ще направят Тюркан и Сомер, които са пред развод.

Сподели
Scroll to Top