Сироп от боровинки – Kizilcik Serbeti | Турски сериали

Сироп от боровинки

Сироп от боровинки – Kizilcik Serbeti

Най-ярката черта на сериала „Сироп от боровинки“ се крие в неговия сюжет.

След силна продукция като сериала Ямата, продължил 4 сезона, Show TV търсеше проект, който да направи такъв пробив и да задържи публиката на екрана дълги години. В този смисъл сериалът „Баща“ не оправда напълно очакванията. При сериала „Сироп от боровинки“, целта е да направим много добър дебют през новия сезон.

Припомняме, че сериалът е продуциран от Gold Film, собственост на Фарук Тургут. Gold Film, който е и продуцент на много телевизионни сериали като „Свободен дух“, инвестира големи бюджети в сериалът. Фактът, че известният режисьор Хакан Кървавач също отговаря за сериала.

Освен това изглежда забележителна подробност, че Зейнеп Гюр и Мелис Чивелек, сценаристите на сериала „Забранената ябълка“, който имаше голям успех на екрана на Fox TV в продължение на 5 сезона, написаха сюжета на сериала „Сироп от боровинки“.

И така, какъв сериал ще гледате? Кой участва и каква история ще срещнете? Появиха се някои подробности. Баръш Кълъч, когото познавате добре от сериала „Всичко за брака“ и „Забранената ябълка“, играе главната роля в образа на Йомер.

В главната женска роля виждаме Еврим Алася, много опитно име с незабравимия образ на Мелиха в сериала Червена стая. В героинята си Къвълджъм.

  • Сила Туркоглу, която е в главната роля на турския сериал Emanet в продължение на 2 сезона и е сред актьорите, които младите хора оказват най-голяма подкрепа напоследък, се откроява като друга водеща актриса. Очаква се Догукан Гунгор да бъде партньор на Сила Туркоглу, която изпълнява ралята на Дога.
  • В образа на Дога, Сила Туркоглу ще даде живот на един от най-изявените герои в историята на сериала. Вече беше въпрос на любопитство как Догукан Гунгор и Сила Туркоглу ще се хармонизират.
  • Историята ще разкрие пред зрителите конфликта между две различни семейства. Ще видите големия конфликт на тези две семейства, които са свързани помежду си чрез любовта на децата си.

Има и много важни имена като Settar Tanrıöğen, Sibel Taşçıoğlu, Selin Türkmen и Füsun Demirel в турския сериал „Сироп от боровинки“. Когато погледнете тези имена, можете да разберете колко добре е подбран актьорският състав на сериала.

Сподели
Scroll to Top