Сила Тюркоглу и сериалът Червен боровинков шербет

Сила Тюркоглу и сериалът Червен боровинков шербет

Сила Тюркоглу и сериалът Червен боровинков шербет

Турския сериал Червен боровинков шербет се отрази много положително на кариерата на Сила Тюркоглу, която се открои като главна женска актриса.

Сила Тюркоглу, която блести в ежедневната поредица „Наследство“, се превърна в име, което може да достигне до големи фенове с проекта „Червен боровинков шербет“, да се появява повече в социалните мрежи и да успее да направи името си известно на по-широка публика в чужбина. Сила Тюркоглу, която вече е постигнала голяма аудитория със своя сериал „Наследство“, бързо увеличава тази база от фенове с ефекта на актьорския си успех.

Според известната актриса сериалът „Червен боровинков шербет“ или би бил страхотна работа, или би бил много критикуван. Оценявайки успеха на „Червен боровинков шербет“, актрисата каза: „Или щяхме да свършим добра работа, или щяхме да бъдем критикувани. Мисля, че правим и двете еднакво.”

Младата актриса припомня, че си е свършила добре работата, но и че е имало големи критики и с тези думи е излязла от ситуация, която може да се нарече острие на нож.

  • Актрисата посочва сценария като най-важната причина за успеха на сериала. Според Сила Тюркоглу, историята силно впечатли публиката.
  • Известната актриса каза: „Нашият сценарий е много добър, слава Богу, че актьорите ни също се разбират много добре. Това се отразява на екрана“, каза тя.
  • Сила Тюркоглу, която приветства коментарите, че характерът на Дога й пасва много добре, също спомена, че има прилики между нея и характера на Дога.

Сила каза: „Аз също приличам малко на Дога. Тя също е герой, който когато види несправедливост, да замълчи. Аз съм същата и се опитвам да се противопоставя на несправедливостта, доколкото мога“, каза тя.

Сподели
Scroll to Top