Шивач с Чаатай Улусой и Шифанур Гюл нов турски сериал

Шивач с Чаатай Улусой

Шивач с Чаатай Улусой и Шифанур Гюл нов турски сериал по Netflix!

Измина повече от година, откакто се заговори за сериала „Шивач“ – „Terzi“. Сериалът, който първоначално беше планиран за излъчване на екрана на tv8 с името Süslü Korkuluk, не можа да бъде излъчен на телевизионните екрани поради много високите такси за епизод. Netflix прегърна проекта и сериалът, който феновете на Чаатай Улусой очакваха с нетърпение, беше създаден с много усилия.

Трейлърите на сериала „Шивач“, който ще бъде излъчен по Netflix във вторник, 2 май, продължават да привличат вниманието. Ще гледате Шифанур Гюл в образа на Фирузе, в историята, в която Чаатай Улусой участва с герой на име Пеями. Първоначално Есра Билич беше спомената като главна женска роля, но по-късно Шифанур Гюл пое ролята. Сега хармонията и енергията на двамата млади играчи се очакват с нетърпение.

Чаатай Улусой ще излезе пред публиката като известен шивач. Тя е вдъхновена от истинска история на Пеями, която шие булчинска рокля на момиче. Поради тази причина историята на сериала „Шивач“ вероятно ще привлече още повече внимание.

Освен това от трейлъра става ясно, че две майсторски имена като Салих Бадемчи и Олгюн Токер, които са в актьорския състав на сериала, ще изненадат публиката с ефектните си роли. Сериалът, включващ още имена като Еврим Алася, Енгин Шенкан, Селиле Тойон и Едже Сюкан, е продукция, която ще впечатли публиката с интересната си история.

  • Когато героят на Пеями влезе в живота на това момиче, с което той се срещна, за да ушие булчинската и рокля, ще започнат съвсем нови събития и ще се добавят нови към тайните на характера на Пеями.
  • Също така трябва да се отбележи, че Чаатай Улусой предпочита само цифрови проекти след телевизионния сериал İçerde през сезон 2016-2107. След Hakan Guard, който беше излъчен по Netflix, сериалът Yeşilçam се срещна с публиката на Blu TV. С нетърпение се очаква и новият филм на актьора, озаглавен „Джентълмен“.
  • Обратното броене започна за сериала „Шивач“, който се откроява като потапяща и емоционална драма, режисирана от Cem Karcı.

Вторник, 2 май, е очакван с нетърпение от феновете на Чаатай Улусой. Изглежда, че новият пуснат трейлър ще увеличи интереса към сериала.

Сподели
Scroll to Top