Сезон 2 на сериала Червен боровинков шербет

Сезон 2 на сериала Червен боровинков шербет

Сезон 2 на сериала Червен боровинков шербет ще има много по интересни истории от първия

Серен Каракоч и Серкан Тънмаз успяха да се адаптират много добре към героите Нурсема и Умут, тъй като се срещнаха преди сериала „Червен боровинков шербет“, който беше един от най-добрите сериали през миналия сезон и ще се бори за рейтингите през новия период.

Историята на героите Нурсема и Умут от сериала Червен боровинков шербет също привлича вниманието на милиони зрители. Серен Каракоч заяви, че причината, поради която публиката е толкова любопитна към сериала е, че чува подобни събития от собствените си семейства, хора около тях или приятели. Актьорът заявява, че в новия сезон ще излязат пред публиката с чисто нова и вълнуваща история.

Докато дуетът Серкан Тънмаз и Серен Каракоч се събраха в Мармарис за кратко, те също така дадоха информация за втория сезон на сериала „Червен боровинков шербет“.

Серкан Тънмаз каза: „Мисля, че винаги има интересни неща в боровинковия шербет. И не получаваме никаква предварителна информация. Някои неща ще бъдат изненада и за нас. „Сериалът наистина започва сега, ще бъде страхотен сезон.“

  • Всички зрители прогнозират, че боровинковият шербет ще влезе с фантастична история във втория сезон. Серен Каракоч, от друга страна, предаде усещането, което е получила и каза:
  • „Има неща, които чуваме и говорим. Вторият сезон ще бъде по-експлозивен сезон от първия. Ако историите, които сме чували се сбъднат, сезонът ще бъде бомба. „Червен боровинков шербет“ започва сега.“
  • Говорейки за наказанията, дадени на телевизионния сериал от Върховния съвет за радио и телевизия, Серкан Тънмаз спомена, че те са внимавали да пазят мълчание като екип по време на този процес. Актьорът каза: „Най-добре беше да мълча. Резултатът е налице. Не е много приятно такъв красив проект да бъде споменаван с такива неща.”

Серен Каракоч подчерта, че целият екип на телевизионния сериал е бил неблагоприятно засегнат от решението на RTÜK да спре излъчването и напомни, че зад камерата на снимачната площадка е работил много натоварен екип. Актрисата каза: „Ние не просто спираме, има огромен персонал зад гърба ни, техните семейства също стоят. Това е икономическа тежест за всички. Публиката ни подкрепяше толкова добре, че действаше пред нас, преди да трябва да кажем нещо. Нашата публика никога не ни е оставяла на мира“, каза тя.

Сподели
Scroll to Top