Сериалът Три сестри с критики от публиката в Турция

Сериалът Три сестри с критики от публиката в Турция

Сериалът Три сестри с критики от публиката в Турция

Скоро ще приключи вторият сезон на сериала „Три сестри“. Озгу Кая и Беркер Гювен добавят нови към успешните си изпълнения всяка в сериала, който напредва с добри рейтинги.

Тъй като наближаваме края на сезона, няма да е изненадващо, че проект като Три сестри, който привлича зрителите пред екрана, ще продължи и в трети сезон. Разбира се, дължината на историята означава, че някои събития ще се повторят. С други думи, за публиката започна периодът на критики към сериала, за който те оказаха голяма подкрепа в социалните мрежи.

Зрителите, които много пъти са виждали състоянието на любовта между Тюркан и Сомер в сериала „Три сестри“, отстъпиха пред състоянието на раздяла, решиха да не игнорират повече ситуацията. Известен трик е сценаристите да разтягат събитията като дъвки в проектите, за да удължат историята и да подготвят повтарящи се епизоди, така че сериалът да е по-дълъг.

Това е мястото, където историята започва да се движи към тази точка в поредицата „Три сестри“. Феновете на сериала също коментират в социалните мрежи, че започват да се чувстват неудобно от тази ситуация.

Един зрител казва: „Наистина, каква шега. По този начин никой не гледа този сериал. Сомер, с кое лице отиваш при Мина? Той започна да става наистина глупав. Той се върна. Не искаме да виждаме Сомер и Мина заедно, както в първите епизоди. Те танцуват в началото на епизода. В края на епизода Сомър отива при Мина. Какво по дяволите е това. Сценаристите чуйте публиката! Като видя Мине и Сомър един до друг, стомахът ми се повръща. Какво ще стане сега; Както в първите 10 епизода, Мине и Сомер ще се влюбят, Тюркан ще преследва ли Сомер и ще положи ли усилия да си го върне?“

  • Наистина, този коментар на публиката съвпада с мислите на много хора.
  • Историята на сериала „Три сестри“ е успешна и целият снимачен екип в Айвалък също е щастлив. С други думи, това, което е необходимо, за да продължи сериалът в трети сезон, е да се осигури непрекъснатост на историята и да се убеди публиката в тази ситуация.
  • Сценаристите започнаха нов драматичен процес в историята, като се завърнаха в поредицата „Три сестри“. Въпреки това, няма гаранция, че публиката ще участва в този процес, ще е доволна от втория сезон и ще се върне на екрана през следващия сезон.

В социалните мрежи можете да намерите коментари, че историята вече не е толкова привлекателна, колкото е била. Можете да видите в коментарите в социалните медии, че историята беше блокирана и връщането към началото не беше добре прието.

Сподели
Scroll to Top