Сериалът Семейство – Промяната в образа на Девин

Сериалът Семейство - Промяната в образа на Девин

Сериалът Семейство – Промяната в образа на Девин

Промяната в образа на Девин, изиграна от Серенай Саръкая, в сериала „Семейство“, започна да привлича вниманието на всички. Всички ще си спомнят, че в първия период, когато започна да се среща с Аслан Сойкан, той разкри факта, че е бил с хора, които са против принципите на приятелите му.

Девин е хуманист и човеколюбец. Имала е трудно детство, но не е загубила себе си. Тя е човек, чийто живот е основан на философията да стои на собствените си крака. Някой, който дори не мисли да нарани другите. След срещата с Аслан обаче започва промяната в характера на Девин.

Сценаристът Хакан Бономо всъщност не даде сериозни признаци за тази промяна в историята на сериала, като се започне от първата версия на героя на Девин до 8-ми епизод. Девин продължи усилията си да осмисли живота чрез собствените си ценности. Но когато разбра, че силата започва да решава много неща, тогава започна отравянето.

Свободата на Аслан Сойкан да действа без да се съобразява и да мисли само за собствените си цели и семейство, а не за другите, всъщност е последната точка, където може да дойде отравянето от властта.

  • Девин обаче за първи път усети разликата от тази сила, когато продажбата на къщата на майка и внезапно спря. Тогава започна силовото отравяне. Когато видя, че започва да придобива силата да промени хода на събитията, тази ситуация наистина и хареса.
  • Сценаристът Хакан Бономо започна да показва как главната женска героиня, която всъщност живее в напълно различен свят в рамките на историята, може да се потопи в тази ситуация, когато влезе в живот на върха на властта и парите.
  • Ще усетите промяната в Девин по-ясно след това, което ще се случи с героя на Ягмур, изигран от Юсра Геик. Всъщност семейният сериал започна да разказва събитието „отравяне от властта“, което се превърна в дневен ред на турската политика през последните години, на разбираем за обществото език.

Можете да разберете от трейлъра колко решителна е героинята на Девин, която се опитва да отмъсти за стореното на Ямур в 8-ми нов епизод. Тоест състоянието на енергийно отравяне започна бързо да се разпространява в клетките на женската водеща роля. Можете да гледате колко лошо е това властово отравяне в социален смисъл на екрана на сериала „Семейство“.

Сподели
Scroll to Top