Сериалът Рибарче даде силен тласък за кариерите на: Йознур Серчелер

Сериалът Рибарче даде силен тласък за кариерите

Сериалът Рибарче даде силен тласък за кариерите на: Йознур Серчелер, Догукан Полат и Буче Бусе Кахраман

Йознур Серчелер, Догукан Полат и Buçe Buse Kahraman бяха много вълнуващи този сезон, също като другите им колеги в турския сериал „Рибарче“. И тримата актьори излязоха на преден план с ролите си и бяха посочени като важни съпричастници към успеха на проекта. Сбогуването на Догукан Полат със сериала беше развитие, което разстрои много зрители. Актьорите обаче са много доволни от настоящата ситуация.

  • Йознур Серчелер, който играе ролята на Асуман в силната история на сериала, каза: „Беше много добър сезон. Работихме с удоволствие. Бяхме хубав екип, който се обичаше с всички наши приятели. Продължаваме да поддържаме връзка, дори и да сме в почивка. В добро настроение сме“, каза той.
  • Догукан Полат участва в сериала с героя на Фуат. Към края на сезона, със смъртта на Фуат, настъпи голямо разочарование сред феновете на сериала. Публиката, която критикува, че историята на героя не може да бъде напълно навлязла, беше натъжена от напускането на Фуат. Така Догукан Полат стана едно от имената, които се сбогуваха с проекта.
  • Догукан Полат каза: „Беше добър сезон. Това беше работа. Свършихме незабравима работа.“, каза той.

Фактът, че Догукан Полат си е пуснал брада, за да си почине лицето след образа на Фуат, веднага привлече вниманието.

dogukan-polat

Буце Бусе Кахраман беше едно от най-обсъжданите имена в сериала с образа на Пелин. Актрисата, която беше подложена на остри критики в социалните мрежи, изживява най-популярния период в кариерата си.

Актрисата казва: „Беше много приятен сезон, работихме много добре.”

Обяснявайки, че не е очаквала сериалът да има толкова голям отзвук, когато е стартирал, Кахраман каза, че е щастлива, че са свършили добра работа.

Обяснявайки, че всички е поздравяват с любов на улицата, актрисата отдаде това на популярността на сериала.

Сподели
Scroll to Top