Сериалът Прощално писмо се хареса много на зрителите

Сериалът Прощално писмо

Сериалът Прощално писмо се хареса много на зрителите и отива към финал

Въпреки че превърналият се в един от популярните сериали на Kanal D „Прощално писмо“ стъпка по стъпка стига до финала зрителите на сериала са доволни от историята и цялостния проект.

С участието на Нургюл Йешилчай, Селим Байрактар, Рабиа Сойтюрк, Емре Кивилджим и Бенну Йълдъръмлар, сериалът успя да оцелее, въпреки че не можа да постигне очакваните силни рейтинги.

Въпреки твърденията през изминалите месеци, че сериалът спира, проектът „Прощално писмо“ продължи да е на екран и през лятото с подкрепата на зрителите, пленени от историята.

Подкрепата на Kanal D също допринесе за вярата на публиката в сериала и факта, че създаде много интензивно взаимодействие в социалните медии.

Популярният сериал на Kanal D Прощално писмо, продуциран от Most Production и продуциран от Gül Oğuz, стана най-гледаният телевизионен сериал за деня в групите AB и ABC1 със своя 21-ви епизод.

  • Най-гледан проект сред телевизионните сериали, излъчени в понеделник, 31 юли, беше записан като важен успех за Прощалното писмо.
  • Публиката, която е доволна от представянето на сериала, който се очаква да направи финал с 24-ия си епизод, продължава да дава много положителни коментари в социалните мрежи. Тази подкрепа на публиката, която го оцени като един от най-красивите сериали за последния период, се превърна в тайната на оцеляването на сериала.
  • „Прощално писмо“, спечели овации с трогателната си история, както и с богатия си актьорски състав, ще се срещне с публиката за последен път в понеделник, 21 август, с 24-ия епизод, ако няма промяна.

Въпреки че много зрители оценяват втория сезон високо, рейтингите все още не са на ниво, което да позволи на Kanal D да продължи сериала във трети сезон.

Сподели
Scroll to Top