Сериалът Присъда с успех не само в Турция

Сериалът Присъда с успех не само в Турция

Сериалът Присъда с успех не само в Турция но и в чужбина

Сериалът „Присъда“, който се излъчваше по Kanal D в продължение на 2 сезона и чийто трети сезон беше очакван с нетърпение, се превърна в проект, нашумял не само в Турция, но и в чужбина. Както историята, така и актьорските изпълнения на сериала „Присъда“, в който Пънар Дениз и Каан Урганджъоглу изиграят главните роли, успяха да впечатлят милиони зрители.

Излъчван в неделя вечер в Турция и успял да привлече голяма аудитория пред екрана, „Присъда“ също е продукция с добри международни продажби.

Турския сериал Присъда наскоро добави нов към международните си успехи… Сериалът, който носи подписа на Ay Yapım, напредва, като постига най-високите рейтинги в Турция и постига добри резултати в продажбите в чужбина. Новият международен успех на сериала „Присъда“, който продължава да се среща с публиката в много страни по света, се състоя в платформата на HBO Max.

Сериалът, който беше рекламиран като „Family Secrets“ в чужбина, добави нов към международните си успехи и се превърна в един от най-гледаните сериали на HBO Max през юли.

  • Сценарият, майсторски написан от Сема Ергенекон, има силата да повлияе на милиони хора, макар и в различни култури. Затова и третият сезон на сериала се очаква с нетърпение.
  • Актьорският състав на сериала, режисиран от Али Билгин, се състои от много влиятелни имена.
  • С участието на Kaan Urgancıoğlu и Pınar Deniz, сред актьорите в сериала има следните имена: Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskin, Yurdaer Okur, Kenan Bal, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı, Muttalip Müjdeci, Doğan Yıldız, Merih Ermakastar, Emir Özden, Elif Melda Yılmaz, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan и Merve Ateş.

В края на август се очаква да започне подготовката за третия сезон на сериала Присъда, който бие рекорди по гледаемост в много страни по света, както и в Турция.

Сподели
Scroll to Top