Сериалът Наследство с нисък рейтинг в Турция

Сериалът Наследство с нисък рейтинг в Турция

Сериалът Наследство с нисък рейтинг в Турция, но популярността на Халил Ибрахим Джейхан достигна своя връх

Сериалът„Наследство“, който срещна публиката на Канал 7, продължава по пътя си с трети сезон. Халил Ибрахим Джейхан играе главната роля в сериала, който се очаква да излезе през новата седмица. Младия актъор проведе много успешен процес на партньорство със Сила Туркоглу през първите два сезона. Въпреки това, Джейхан, който продължи в сериала „Наследство“ след като Тюркоглу напусна историята, почти носи проекта на плещите си.

Турският сериал „Наследство“ е ежедневна продукция и има страстна публика. Въпреки това, когато погледнем рейтингите, се вижда, че тази аудитория не е много по-висока от другите седмични сериали. Въпреки това, трябва да се каже, че „Наследство“ е на различно място по отношение на свързването на лоялна аудитория към себе си.

  • Халил Ибрахим Джейхан, от друга страна, направи голяма атака в социалните мрежи през последната 1 година, независимо от сериала. актьорът, който е известен в социалните мрежи от самото начало на сериала „Наследство“, започна да се издига до върха на списъка с най-обсъжданите артисти през последната 1 година.
  • В проучването, проведено от агенция Digilup, виждаме Халил Ибрахим Джейхан под номер 1 в списъка на най-обсъжданите мъже актьори в социалните медии. Халил не само привлича вниманието на първо място, но и направи сериозна разлика с 478 000 последователи, с които изпревари най-близкия си противник.
  • Много е важно, че Халил Ибрахим Джейхан е начело в списъка на най-обсъжданите актьори в социалните медии, въпреки че рейтингите му са по-ниски от телевизионните сериали, в които участват всички останали негови съперници.

Изглежда, че тази подкрепа към актьора в социалните мрежи ще се отрази сериозно на проектите, в които ще участва в бъдеще и на успеха му.

Сподели
Scroll to Top