Сериалът Казвам се Фарах ще бъде различен за кариерата на Демет

Сериалът Казвам се Фарах ще бъде различен

Сериалът Казвам се Фарах ще бъде различен за кариерата на Демет Йоздемир

Демет Йоздемир направи страхотен успех със сериала „Адим Фарах“, който завърши сезона с 14-ия си епизод. Актрисата, която дели главната роля с Енгин Акюрек, зарадва феновете си с играта си, а сюжетът, който е силна драма, й даде възможност да покаже актьорските си умения.

  • Друго развитие, което зарадва публиката е, че сериалът „Адим Фарах“ ще продължи във втори сезон. Въпреки че рейтингите не бяха точно такива, каквито искаше Фокс ТВ, силният интерес на феновете на турските сериали в чужбина помогна на проекта да излезе на преден план в чужбина.
  • Демет Йоздемир каза, че въпреки че е имала дисциплиниран процес, проектът „Адим Фарах“ я е научил на много. Актрисата заяви, че е натрупала нов опит със сериала и че това е много положително със следните думи:
  • „Беше много хубаво. Беше много дисциплинирано. Беше сезон, в който научих много за себе си. Мислех, че научавам нещо всяка година, но този сезон открих някои наистина невероятни неща. За първи път ми беше 3 месеца нон-стоп лятна ваканция. Така че се чувствам голяма късметлийка“

demet-iozdemir

Актрисата, за чиито снимки от почивката се говори много, сподели, че се е срещнала с любимия и е изкарала приятни моменти. Изразявайки, че ще продължи почивката си, Демет Йоздемир работи интензивно от много години.

От публикациите в социалните мрежи може да се разбере, че феновете и се радват да видят актрисата в почивната фотосесия. Демет Йоздемир каза: „Винаги е хубаво да четеш хубави неща. Тези, които ме обичаха, също бяха изненадани, защото отдавна не съм споделяла такива снимки и не можех да отида на почивка. Това беше нещо добро и за тях“, каза тя.

Обяснявайки, че ще продължи ваканционните си снимки и ще си купи къща в Гърция, актрисата обясни, че лятото ще прекара във ваканция и забавление.

Сподели
Scroll to Top