Сериалът Гюлджемал / Gülcemal – Турски сериали

Сериалът Гюлджемал / Gülcemal

Сериалът Гюлджемал / Gülcemal ще остане рана за за феновете на Мурат Юналмъш

Телевизионният сериал на Fox, наречен Гюлджемал, завърши своя екранен живот като проект от 13 епизода. Феновете на Мурат Юналмъш останаха доволни от играта на актьора в сериала. Много фенове на сериала коментираха в социалните мрежи, че оценяват ролята на известния актьор.

Фактът, че сериалът на Гюлджемал беше краткотрайна афера, разстрои значителна част от публиката. Особено за феновете на Мурат Юналмъш, Гюлджемал, който се очакваше да продължи дълго, но остава история от 13 части, изглежда е рана в сърцата.

Мурат Юналмъш също публикува прощално съобщение в социалните медии. Актьорът написа в съобщението си:

„Като човек, влюбен в розите, дори името му е много ценно за мен. Беше красив проект, който направих от сърце. Помогна ми да опозная много ценни и красиви хора. Благодаря много на всички, които допринесоха. Оценявам усилията и сърцата на всички мои колеги. Надявам се да се видим в нови истории. Любов…”

Когато погледнем коментарите към прощалното съобщение на Мурат Юналмъш, можем да кажем, че думите на любов и признателност към актьора се открояват. Вижда се обаче, че критиките към турския сериал Гюлджемал, че са допуснати грешки в кастинга, за което се говори отдавна продължават.

  • Много зрители, писаха в социалните мрежи, че Мелис Сезен не е била добър избор от самото начало за главна актриса. Въпреки че първоначално Сезен беше критикувана, по-късно тя задоволи феновете си с характера си на Дева. Феновете на сериала Гюльчемал обаче продължават да спорят дали сериалът би бил по-ефективен, ако имаше друга главна женска роля.
  • Има и голяма чуждестранна публика, която обожава сериала. Гледахме в социалните мрежи, че сериалът Гюлджемал въздейства на голяма аудитория в различни страни от началото до края.
  • В резултат на това феновете на Мурат Юналмъш харесват играта на известния актьор и искат той да не си прави дълга почивка от снимачната площадка.

Трябва да се каже, че това беше разочарование за феновете на поредицата, тъй като сериалът Гюлджемал беше включен сред проектите, които стигнаха до финала, без да разкаже напълно историята си.

Сподели
Scroll to Top