Серенай Саръкая с блестяща актьорска игра в сериалът Семейство

Серенай Саръкая с блестяща актьорска игра

Серенай Саръкая с блестяща актьорска игра в сериалът Семейство, усещаме щастието и болката по лицето и!

Сериалът „Семейство“ с участието на Къванч Татлъту и Серенай Саръкая продължава да оставя своя отпечатък.

Сериалът „Семейство”, продължава да печели любовта на милиони с поразителната си история и успешни актьорски изпълнения.

Успешните актьорски изпълнения в сериала получиха много хвалебствени коментари в социалните мрежи. От изявленията на много известни имена в Турция разбираме, че гледат сериала „Семейство“. Феновете на поредицата също взимат участие в проекта и рейтингите са добри.

В социалните мрежи има много добри коментари за актьорските изяви от публиката. Зрител казва: „Какво е това актьорско майсторство… Те буквално усещат щастието и болката до костите си и го предават на нас.“

  • Феновете на Къванч Татлъту и Серенай Саръкая често споделят подобни коментари и не могат да не кажат колко си подхождат двамата главни актьори.
  • Представянето на 8-ми епизод на „Семейство“, който ще бъде излъчен следващата седмица. През времето в което Ямур е в болницата, Девин преживява голямо стрес поради състоянието на брат си.
  • Аслан подкрепя Еко, като казва на Ямур, че ще намери човека, който е направил това и ще го накаже. Хюля, която казва на Джихан да изтрие всички записи от камерата, се опитва да предотврати разкриването на Серхат Корузаде.

„Ще избухне война“ казва Аслан! Докато напрежението достига своя връх от думите му, се очаква с нетърпение какво ще се случи, когато Серхат и Аслан се изправят лице в лице.

Сподели
Scroll to Top