„Семейство“ е турски драматичен сериал, с премиера през 2023 г.

Сюжет на турския сериал – „Семейство“

Главният герой от сериала „Семейство“ – Аслан (Къванч Татлъту) е млад и привлекателен мъж. Въпреки че официално е собственик на нощен клуб, той притежава сенчест бизнес. Аслан беше тъмен, злонамерен, мистериозен човек, който беше свикнал да държи целия свят в краката си. Израснал е в голямо семейство, така че нищо не му е липсвало.

Един ден Аслан заминава за Измир, където го очаква един от неразкритите случаи, свързани с чичо му. Аслан не знаеше, че това пътуване ще промени живота му. Това се случва, когато той среща красивата и мила Девин (Серенай Саркая) по време на полета до Измир. Тя е младо момиче, което работи като психолог. Девин искаше да реши проблемите на сестра си, за които научи малко преди излитането. Аслан и Девон имат много различни характери и принадлежат към различни социални класи, но имат и нещо общо, което силно влияе на живота им сега. Това са семейните правила, които са принудени да спазват.

След като съдбите на героите от сериала „Семейство“ се пресякоха по време на пътуването до Измир, те не можаха да се отделят един от друг нито за миг. С течение на времето мъдростта на Девин ще промени Аслан и отношението му към себе си. Освен това двамата ще се окажат в много проблеми, когато нарушат няколко от правилата, определени от семейството им.

Какво ще се случи между Девин и Аслан и, как ще се развият отношенията им ще разберем като изгледаме всички епизоди на сериала „Семейство“