Чаровната турска актриса Селин Шекерджи направи интересни признания. Тя бе засечена от журналисти в известния истанбулски квартал „Нишанташъ” и отговаряше на въпроси за бъдещите си планове и връзката си с театрала Осман Ялан.

„Връзката ни се развива много добре. Според мен бракът е съдба. Ако забременея неочаквано, ще се омъжа, но все пак предпочитам да планирам такава стъпка“, каза репортерката на въпрос дали би последвала примера на добрата си приятелка Аслъ Енвер Шекерджи, която е бременна и наскоро каза „да“. На нейния любим Беркин Гьокбудак. „Разбира се, изненади като тази са прекрасни и бях толкова щастлива, когато научих новината. Надявам се това да ми се случи един ден, но се надявам, че е било умишлено решение“, каза Селин.

33-годишната красавица е позната на българската публика от сериалите „Черно-бяла любов“, „Дъщеря ми“, „Ангели пазители“ и „Горчива любов“. През юли тази година тя и Осман обявиха официално връзката си, след като бяха заснети да се разхождат ръка за ръка от папараци на оживена улица.

Доскоро Селин снимаше драмата „Любовта – задължителна посока“ с чаровния Кубилай Ака като екранен партньор. Очаква се премиерата на проекта през 2023 г. „Снимките минаха много гладко и нямахме чувството, че са минали шест седмици. За втори път работя с режисьора Чаган Ирмак и той беше много дисциплиниран и направи целия процес на снимачната площадка много лесен“, казва Шекирджи.

Селин посочи, че турските актьори все повече предпочитат да работят в мрежови проекти, които са много по-кратки от телевизионните сериали. „Дигиталните платформи неизбежно ще ни привлекат, защото условията на работа са по-благоприятни. Да се ​​ангажираш със сериал, който се излъчва повече от 2 часа седмично, е изтощително“, признава тя. Шекирджи също така подчертава, че заплатата никога не е била предизвикателство при избора й на нов решаващ фактор за кариерата.”Парите никога не са били моят първи приоритет. Щях да съм актриса и безплатно“, убедена е красивата брюнетка.