„Рибарче“ е турски драматичен сериал.

Сюжет на турския сериал „Рибарче“:

Сериалът „Рибарче“ се върти около разглезения син на богаташ Ферит Корхан (Мерт Рамазан Демир). Преди години дядо му Халис Ага започва бизнес с бижута, който успява да превърне в разрастваща се империя през годините. Сега управлението на семейния бизнес поеха по-големият брат на Ферит – Фуат и баща им Орхан. Но Ферит изобщо не изглежда заслужаващ доверие. След като се завърна от обучение в чужбина, той завърши обучението си в престижен университет и всеки ден харчеше парите на семейството си. Един ден Халис ага, виждайки безразсъдното поведение на най-малкия си внук, обвинява снаха си Ифакат (Гюлчин Сантирчоглу) за липсата на възпитание на Ферит и решава да преразгледа рутината и безгрижието ми.

Халис ага инструктира Ифакат да намери момиче Ферит, за което да се ожени. Междувременно Казим, беден баща на две дъщери от Газиантеп, научава, че семейство Керхан си търси снаха. Той осъзнава, че омъжването на една от дъщерите му за син на богаташ ще бъде тяхната златна възможност да забогатеят. Използвайки тази възможност, той запознава Ифакат с най-голямата си дъщеря Суна, която веднага се съгласява да се омъжи за сина на богаташа.

Но никой от тях не знае, че Ферит се е влюбил в сестрата на Суна Сейран, с която се е запознал неотдавна. Когато истината излезе наяве, Ферит обяви, че иска да се ожени за Сейран. Баща им Казим е съгласен с това, тъй като за него не се е променило абсолютно нищо. Но всичко се обръща с главата надолу за Суна, която внезапно губи шанса си за проспериращо бъдеще. Тя е враг на сестра си Сейран и планира да отмъсти за сестра си и Ферит.

Какво ще се случи с Ферит, Суна и Сейран, как ще се развият отношенията им, ще разберем като изгледаме всички епизоди на турския сериал „Рибарче“.