Присъда / Съд – Yargı | Турски сериали

Присъда / Съд - Yargı

Присъда / Съд – Yargı

Присъда е турски криминален сериал с премиера през 2021 г.

Турският сериал „Присъда / Съд“, поставя под въпрос доколко може да се вярва и на най-близките хора, защото всеки има своите тайни. Сериалът ще преобърне концепцията за вътрешното доверие. В днешния свят, където повечето хора поставят материалните ценности над всичко друго, е трудно да се запази честност и безпристрастност. Но именно тези качества отличават Илгаз Кай, който заема поста прокурор. През последните няколко години работата му е изпълнена с постоянни съдебни спорове. В тях всяка страна е готова на всичко, за да спечели делото. Негово задължение е да докаже вината и да вкара престъпника в затвора. Но въпреки всичко Илгаз успя да запази имиджа си на кристално чист и некорумпиран прокурор.

Съдбата обаче решава да изпита Илгаз. Братът на главния герой от турския сериал „Присъда / Съд“ е арестуван по подозрение в убийство. Сега той е изправен пред трудна дилема – как да вкара брат си в затвора. Не вярвайки във вината на брат си, Илгаз се опитва сам да разбере какво се е случило. Бързо обаче разбира, че не може да се справи без помощта на адвокат. Тогава той решава да се обърне към Джейлин Ергуван, известна в юридическите среди като опитен адвокат и твърд защитник на справедливостта. Пътищата на Джейлин и Илгаз се пресичат, когато той се съгласява да приеме защитата на брата на Илгаз.

Случва се обаче връзката им да стане повече от близка. Двама служители на реда са неустоимо привлечени един от друг и се влюбват. Но как да задоволят чувствата си? В крайна сметка работата на прокурора е да повдига обвинение, а на адвоката да защитава обвиняемия. Но както знаете, любовта прави чудеса. И въпреки че Джейлин и Илгаз трябва да преминат през труден път и да преодолеят много трудности, тяхната награда ще бъде истинска и чиста любов.

Сподели
Scroll to Top