Осман Основателят епизод 121

Осман Основателят епизод 121

Осман Основателят епизод 121, голямата мечта на Осман бей е поверена на Бала Хатун!

„Осман Основателят“ епизод 121, който е на върха на рейтингите в четвъртия си сезон на екрана на ATV и привлича голямо внимание на публиката, със своя 121-ви епизод, който ще ви спре дъха.

В сериалът „Осман Основателят“, Осман среща Нейман в дуел, докато Султан Исмихан планира да спечели от този конфликт. Как ще приключи конфликтът между Осман бей и Найман?

Найман е направил предложение на Осман бей, те ще се бият един срещу друг. Ако Осман бей бъде победен, ньокерите на Найман и монголската заплаха ще изчезнат от Учлар. Ако Найман победи, Джентълмените и Алпите ще се закълнат във вярност на Найман. Осман бей, отивайки да се бие срещу Найман, преценява всяка възможност и се сбогува с Бала Хатун и й поверява голямата си мечта.

ОСМАН БЕЙ РЕАГИРА НА АКТЕМУР БЕЙ!

Осман бей получава новината, че Актемур бей седи на Каргън Обасъ. Как Актемур бей ще вземе решения при реакцията на Осман бей?

КАК ЩЕ РАБОТИ ПЛАНЪТ НА НАЙМАН?

Найман е много уверен, че ще победи Осман бей. Той ще управлява съветите, но Осман бей няма да може да го види. Ще проработи ли планът на Найман? Ще успее ли Осман бей да се измъкне от тази хватка?

ПОДГОТОВКА НА АЛПИТЕ

Алпите са в трескава подготовка за дуела с Найман. Какво ще направи армията на Осман бей, която е подготвена за всичко, освен битка един срещу един?

ИГРИТЕ НА СУЛТАН ИСМИХАН

Султан Исмихан, който научил, че Осман бей и Найман са се събрали с армиите си за битка в дуел, планира да спечели от този конфликт. Докато Осман бей и Найман се бият, каква игра ще направи Исмихан Султан, за да раздели това, което е останало?

Сподели
Scroll to Top