Опасно изкушение – турският сериал, харесван от българските зрители

Опасно изкушение - турският сериал

Опасно изкушение – турският сериал, харесван от българските зрители, който придоби най-висок рейтинг за 2023 г.

През настоящата 2023 година, българската публика се оказа неудържимо привлечена от турския сериал „Опасно изкушение / Yasak Elma“, който не само прикова тяхното внимание към телевизорите, но и спечели престижната титла на един от най-рейтинговите турски сериали на годината. Сериалът изобилства от елементи на романтика и неочаквани обрати. Сюжетът му се върти около историята на две коренно различни по характер сестри – Йълдъз (изиграна от Еда Едже) и Зейнеп (Севда Ергинчи). Зейнеп, която е усърдна и непретенциозна, работи усилено за да създаде кариерата за която мечтае, докато Йълдъз копнее единствено за слава и богатство. За да стане част от хайлайфа на Истанбул, тя се стреми да съблазни богат мъж и открива своята цел, при запознанството си с красивия Халит Аргун (в ролята Талат Булут).

  • В първия сезон на сериала, сестрите споделят един покрив и се справят с трудностите на ежедневието, споделяйки разходите си. В един момент обаче, те не могат да плащат наема си и има опасност да останат без дом. Именно тогава Йълдъз получава покана от хитрата и подла Ендер Аргун (Шеввал Сам), съпруга на богаташ. Тя провокира Йълдъз да съблазни съпруга ѝ Харит Аргун.
  • Нейната цел е обвинение в изневяра, и лишаване от имуществото му чрез развод. Всъщност Ендер е станала жена на Халит именно заради парите, успявайки чрез своя чар и хитрост да го разведе с неговата бивша съпруга Зерин Ташдемир. Халит все още е в сърцето на Зерин, но младата Йълдъз без да се поколебае, избира да стане опасно изкушение за него и да се превърне в новата му съпруга. За целта се опитва да го съблазни и премахне от пътя си съпругата му Ендер. В същото време, самата Ендер попада в своя собствен капан, с риск да загуби всичко…

Междувременно, в сериала е описана също толкова вълнуващата и непредсказуема съдба на другата сестра – Зейнеп. Тя е честна и умна жена, която цени интелекта, отстояваща мнението и ценностите си. Работи в компания, купена от нов собственик на име Арихан Ташдемир (в ролята Онур Туна). Той е много амбициозен, красив и богат мъж, отдаден на своята успешна кариера. Когато се запознават, двамата не откриват особено разбирателство между си, но постепенно техните противоречия изчезват. С напредването на епизодите, отношенията им се променят от колегиални към романтични. Телевизионните зрители могат да проследят какво се случва с двете сестри в сериала „Опасно изкушение“, излъчван всеки делник от 20 часа в ефира на bTV, както и в онлайн платформата на VOYO.

Сподели
Scroll to Top