„Намери ме“ е турски драматичен сериал с премиера през 2014 г.

Шестгодишно дете тръгва да търси родителите си и истината за тяхната любов, но среща жестокия свят на възрастните в турския сериал „Намери ме“

„Намери ме“ разказва драматичната история на малката Елиф, която расте във фермата на могъщото и богато семейство Емироглу. Тя беше само на шест, когато майка й Мелек тайно я оставя при богатото семейство Емироглу, където момичето ще израсне – като майка си, като слугиня. Елиф незабелязано се превръща в пионка в съперничества и конфликти, разкъсващи семейството.

За нея се грижи семейната прислужница Айше, единственият човек, който знае тайната за произхода на детето. Елиф е плод на забранена любов между богатия наследник на фамилията Емироглу Кенан и Мелек, млада прислужница, в която той се влюбва. Връзката им обаче била разкрита от майката на Кенан и тя изгонила Мелек от къщата, тъй като го виждала като пречка за бъдещето на сина й, за когото вече била избрала съпруга. Никой обаче не знае, че Мелек е бременна. Младата жена решава да роди дете, но от страх, че няма да може да му осигури достоен живот, поверява дъщеря си на грижите на приятелката си Айша. Животът на Елиф обаче няма да е лесен. Тя става свидетел на сложни взаимоотношения в жестокия свят на възрастните и задкулисни игри в имението Емироглу.

Увлекателната история на „Намери ме“ и страхотната актьорска игра правят сериала истински хит както в Турция, така и по света. Сериалът стартира с елит от млади и обещаващи звезди като Изабела Дамла Гуневилир като Елиф и Селин Сезгин, която се превъплъти в майка и Мелек. Малката Изабела спечели сърцата на зрителите с изпълнението си, въпреки че попадна в света на телевизията случайно. Изабела е родена и живее в Ню Йорк, но има късмета да бъде забелязана от екипа на шоуто, докато е на почивка с родителите си в Турция.

Семейството решава да я подкрепи в желанието й за актьорска кариера, а ролята в „Намери ме“ предвещава светло бъдеще в света на киното. Подобна съдба има и Селин Сезгин, която първоначално учи керамика в Университета за изящни изкуства „Мимар Синан“. Актьорският талант обаче не остава незабелязан и тя решава да вземе уроци от известния турски актьор Юмит Чарак. Успехът на героя й в „Намери ме“ доказва, че е взела правилното решение, а критиците? обещават още много успехи.

Ще успее ли вродената доброта на Елиф да поправи неправдите, причинени на нея и семейството й в миналото и да донесе щастие на фермата Емироглу, или съперничеството и интригите ще я прогонят и ще я променят завинаги?