„Мрежа от лъжи“ е турски драматичен сериал.

Турският сериал „Мрежа от лъжи“ проследява семейния живот на Ася (Джансу Дере). Загубила родителите си от дете, тя постигна всичко в живота си сама. Тя е омъжена от десет години и живее в Текрида със съпруга си Волкан и сина си Али. Ася е весел човек, който работи като лекар в местна болница. Тя е ценена на работа, обичана у дома и изглежда живее живота на мечтите си. Докато не забеляза руса коса върху шала на съпруга си. От този момент нататък спокойният живот на младата жена се превръща в истински ад, като вместо да се наслаждава на идеалния семеен живот, тя играе ролята на детектив, за да разбере дали подозренията й са основателни.

Главната героиня не може да повярва, че половинката и, когото смята за идеален съпруг, има любовница. Тя все още обича съпруга си и му дава шанс да каже истината, а ако той признае предателството, тя го уверява, че всичко ще бъде както преди. Вместо обаче да се признае за виновен, Волкан напълно отрече да е изневерил и обвини съпругата си в несигурност. Ася продължава своето разследване, разкривайки нови и свежи тайни. Но най-голямата изненада за младата жена дойде, когато разбра, че любимата на Волкан е бременна. Добрият приятел на Волкан – Дерин настойчиво го съветва да се разведе с Ася. Така предадена от Волкан и всичките му приятели, младата жена е решена да отмъсти на неверния си съпруг.

Какво ще измисли Ася? Може ли да се справи с опонента си? Как ще завърши тази любовна история, наистина ли всичко е толкова просто, колкото изглежда на пръв поглед? Ще разберем всичко за това, като гледаме сериала „Мрежа от лъжи“, чак до неговия финал и последен епизод.