„Мистър Грешен“ e турски романтичен сериал с премиера през 2020 г.

Езги главната героиня от сериалът „Мистър Грешен“. Е красиво, стилно, весело и мило момиче, което живее в Истанбул. На рождения ден на гаджето си Сан’ер тя подготви изненада и грандиозен празник с гостите. Сан’ер обаче, също е подготвил изненада той пристига с любовница, мислейки, че Езги не е вкъщи. По този начин щастливият живот на Езги е претърпял разтърсващи промени. Всички планове за бъдещ съвместен живот и щастлив брак са били напразни и сега, три месеца по-късно, тя отново седи в приятелския кръг и се оплаква от несправедливостта на съдбата. Това обаче няма да е единствената изненада, пред която е изправена.

За да убедят Езги, че не е избрала подходящо гадже, приятелите й припомнят какво е преживяла до момента. Първия и приятел често боледувал и Езги била като медицинска сестра, отнемайки й цялото време за тренировки. Вторият й подарява кола, която се оказва крадена, а наивната Езги за малко да влезе в затвора. Трети я убедил да вземе пари назаем при условие, че той сам ги върне, но след това изчезнал, оставяйки Езги сама да плати дълга. Приятелите на момичето смятат, че тя е като магнит за неподходящите момчета, смятат я за лесна плячка и че се възползват напълно от нея.

Йозгур е другият главен герой в турският сериал „Мистър Грешен“. Той беше красив, харизматичен мъж в началото на трийсетте, който привличаше погледите на жените с неустоим чар. Освен това е успешен предприемач и собственик на известен нощен клуб. В миналото той е бил барман, но с упоритостта и трудолюбието си успява да започне собствен бизнес. Йозгюр не е женен и не се стреми към семеен живот. Живее ежедневието на плейбой, който непрекъснато сменя приятелките си.

Проливен летен дъжд спря двамата герои навън и те взеха едно и също такси. Съвместното им пътуване е особено неприятно, особено за Езги. Междувременно приятелите й решават да я заведат на нощен клуб, но не могат да го направят сами. Там момичето се среща с бившия си приятел Сан’ер, който предлага брак на новата си любима, това е разтройва много и тя прекалява с алкохола. Това се случва в клуба на Йозгюл. Въпреки циничния подход на Йозгюл към семейните драми, той реши да не гони Еджи, а я взе със себе си у дома. На сутринта момичето дойде на себе си, ужасено от неправилното си поведение, като си спомни част от нощта. Оказва се обаче, че това е само началото на тяхната връзка.