„Лявата ми половина“ е турски драматичен сериал, с премиера през 2020 г.

Сюжет на турския сериал „Лявата ми половина“:

Събитията от турския сериал се въртят около младото и привлекателно момиче Сера. На пръв поглед тя е нежна и слаба млада жена, но промените в живота й я карат да се адаптира към суровата реалност и да се научи да се справя с различни трудности. Сера е родена и израснала в богато семейство. Но един ден баща й Еркан фалира и семейството изпада в бедност. Поради финансови затруднения Еркан решава да напусне жена си и дъщеря си.

Без пари Сера се премества в беден район с майка си. Така че бившата богата дъщеря трябваше да се задоволи с това – вегетарианска диета и евтини дрехи. Въпреки несгодите, младото момиче се опитва да се освободи. Първо си намира работа в престижен хотел и успява да осигури най-необходимото за себе си и майка си. Освен това, благодарение на своята упоритост и знания, тя успявя да влезе в университет. Там тя среща млад мъж на име Селим, друг главен герой в „Лявата ми половина“.

Селим е уверен в себе си и постига успех сред момичетата. В миналото Сера можеше лесно да спечели сърцето му, но сега е изключително трудно. Семейството на Селим категорично не би позволило бъдещият наследник да избере жена от по-долната класа и той едва ли би разговарял с нея в подобна ситуация. При първата им среща между двамата имало сериозен конфликт, но момичето успяло да го постави на мястото му и да привлече вниманието му. Между тях моментално възниква връзка, но красивата Бирджик иска Селим за себе си и ще направи всичко по силите си, за да спре връзката им.

Какво ще се случи между Селим и Сера, ще гледаме всички епизоди на „Лявата ми половина“ до последния епизод.