Турските сапунени опери станаха много популярни напоследък. Но какво ще стане, ако един типичен турски сериал има много асоциации, препратки или дори съвпадения с любима американска продукция? Става въпрос за най-новия турски сериал „Кварталът на богатите / Medcezir“. Да, сериалът е адаптация и римейк на холивудската история Райън и Мариса – Ориндж Каунти, но тук срещаме Меера и Яман.

Кварталът на богатите (Medcezir) – сюжет на сериала

Семейството на Яман Копер е бедно, а майка му е на път да влезе в затвора и няма да може да се грижи за него. Какво да прави Яман изглежда единственият му проблем, но няма да е за дълго, тъй като пред него като ездач на бял кон стои спасител – адвокат Селим Селиш, който е решил внезапно да го настани в дома си, той живееше там със своята красива и добродетелна съпруга Андер и сина си Мерт, който беше на същата възраст като Яман.

Именно в този повратен момент животът на Яман започва най-добре, но може би и най-лошо за тийнейджъра. Той се влюбва в съседката си Мира – красиво момиче от богато семейство, което има големи и смели планове за нея. По-скоро Мира беше съпругата на момчето с най-добрите оценки в училище и най-богатите родители, но Яман грабна сърцето й почти веднага. Така започна един дълъг период на драматична и нестихваща любов на двамата на много места през сезона.

Между Мерт и Ейлюл също ще има силна и пламенна любов, но дали ще успеят да запазят тази любов и ще я запазят, предстои да разберем в епизода на сериала „Районът на богатите“. Препоръчваме ви да гледате този сериал по редица причини – първо, за да си припомним американската версия, която трябва да признаем, понякога ни липсва, и второ – за да се забавляваме! Но също толкова важно – „Richlands” или „Приливи и отливи”, както още се казва сериалът, ще ви впечатли със своята интрига, драматизъм и дълбока емоция. Забавлявайте се да ни гледате!