„Когато я обичаш“ е турски драматичен сериал с премиера през 2022 г.

Сериалът „Когато я обичаш“ разказва една любовна история – между Кенан и Зейнеп, които на пръв поглед са тотални неподходящи. Животът на младата Зейнеп напредва до степен на развод със съпруга си Октай. Сега тя е самотна майка и не вярва на приказките на мъжете. Причината е предателството и изневярата на съпруга, но скоро героинята е сполетява нов проблем. Тя загуби работата си, а без работа не можеше да отгледа сина си. Зейнеп, на ръба на отчаянието, няма идея как да постъпи правилно, как да преодолее всички трудности и проблеми, които я сполетяват. Първо, тя се опитва да си намери нова работа, дори и за скромна заплата. Изведнъж, в този труден момент, тя успява да си намери работа, която ще реши всичките й финансови проблеми и ще подобри фундаментално живота й.

Друг персонаж от турският сериал „Когато я обичаш“ – Кенан е млад мъж. Той е умен, покорител на женските сърца и успял в живота. Той управлява огромна компания за мрежов маркетинг. Освен това природата го е дарила и с очарователен външен вид, което не може да не повлияе на женския поглед. Постоянно е заобиколен от млади и красиви момичета, които правят всичко възможно да привлекат вниманието му, за да заемат място в сърцето му. Кенан обаче беше толкова отдадена на работата, че не мислеше скоро да създава семейство. Пристигането на новата служителка Зейнеп обаче променя живота му.

Когато пътищата им внезапно се пресичат, Кенен веднага разбира, че Зейнеп е предопределена. Но не е лесно да спечелиш сърцето на наранена жена, дори да си мил, красив и богат мъж. Кенан обаче няма да се спре пред нищо, за да привлече вниманието на Зейнеп. Първоначално усилията му се натъкнаха на пречки, но нещата скоро се промениха. Всичко това обаче е забелязано от главната съперница на Зейнеп, момиче на име Йелда, което се опитва да спечели сърцето на Кенан. Така тя започва да се намесва в зараждащите се чувства между героите, намирайки начини да елиминира неочаквани съперници от пътя си. Но дали ще успее, ще разберем, като изгледаме всички епизоди на турския сериал „Когато я обичаше“ както онлайн, така и в ефир до финала.