Казим от сериала Рибарче е реален образ!

Казим от сериала Рибарче

Казим от сериала Рибарче е реален образ! Дирен Полатогулари среща, много такива хора!

Дирен Полатогулари, който спечели сърцата на зрителите с образа на Казим в телевизионния сериал „Рибарче“, впечатли публиката с представянето си. Дирен Полатогулари, който работи не само в киното, но и на театралната сцена, е едно от имената, които работят сред декорите от 2011 г. насам.

Актьорът, който е решен да продължи актьорската си професия до смъртта си смята, че е погрешно да придаваме прекалено голямо значение на света, в който живеем, участва в много различни роли от образа на Ибрахим в сериала Справедливостта на Кара до различни роли в популярни продукции като Arıza, Червена стая и Три куруша.

Образът на Казим, който бързо спечели сърцата на много хора, обаче се превърна в повратна точка за известния актьор. Дирен Полатогулари, който обясни, че не може да ходи спкойно по улицата и получи много добри отзиви от феновете си, каза, че те продължават да работят интензивно.

Говорейки за „Рибарче“, актьорът каза: „Рибарче е много красив, много го харесват, много го обичат. Всички го гледат: млади, стари и деца. Следователно отзивите са добри.

  • Когато започнахме работа по „Газиантеп“, не мислехме, че ще получим 15 оценки за 2 месеца. Огромен рейтинг, разбира се, не очаквахме толкова много. Но знаехме, че работата ни ще бъде добра и успешна. Защото математиката е много точна и изрядна работа. Когато четете сценария, това е работа, за която казвате „това ще работи“.
  • Заявявайки, че историята на сериала трябва да може да го накара да мечтае, актьорът каза: „Обичах героя, той има недостатъци, той е семеен човек. Първоначално изглеждаше като психопат, но не е така. Като погледнете, има много такива хора в нашето общество, виждам много. Някой, с когото разговаряте добре на улицата и ви кара да се смеете, може да прави различни неща у дома.
  • Дирен Полатогулари, който каза, че е видял и преживял толкова много хора като Казим и че героят се припокрива с настоящия живот, каза, че поради тази причина Казим е бил обичан много в историята.

Дирен обясни, че си е пуснал мустаци, за да не изглежда млад за героя поради възрастта си и са се опитали да създадат визуален баланс по този начин.

Сподели
Scroll to Top