Какво се случва в „Мрежа от лъжи“ – един от най-гледаните турски сериали

Какво се случва в Мрежа от лъжи

Какво се случва в „Мрежа от лъжи“ – един от най-гледаните турски сериали в българския телевизионен ефир?

„Мрежа от лъжи“, или по-популярен с оригиналното си заглавие – „Sadakatsiz / Неверен“, бързо се превърна в хитов и един от най-гледаните турски сериали в българският телевизионен ефир през тази година. В него се разказва за героинята Асия Йълмаз (изиграна от талантливата и красива актриса Джансу Дере). Асия осиротява още като дете, но е амбициозна и решителна по характер. Един ден, тези и качества и помагат да стане уважавана и успешна лекарка.

  • Въпреки факта, че приема богатото наследство на своите покойни родители, тя никога не успява да изпита усещането както е да има свое истинско семейство. В живота си постоянно се справя сама с трудностите, до момента, в който не се запознава с Волкан Арслан (Джанер Джиндорук, познат на българския зрител още с ролите си в роляга на Силяхтар ага, от сериала „Великолепният век: Кьосем). Двамата се влюбват много бързо и решават да се съберат и оженят. Асия бързо се сближава със семейната и приятелска среда на Волкан. Двамата влюбени с времето градят стабилен и щастлив брак, отглеждайки своя син Али в уют и спокойствие, каквито Асия винаги е искала.
  • След време Асия става световно призната за своята лекарска практика, а бизнесът, свързан със строителство на Волкан е все по-успешен. Нещата в идеалистичния им живот изглеждат перфектни, докато един ден Асия не открива рус косъм върху дрехата на Волкан. Пред очите и наяве излиза, че мъжът и от две години има тайна връзка с много по-младата от него Дерин (Мелис Сезен). Най-лошото е, че се оказва че всички близки на лекарката отдавна са били наясно с тази авантюра, но не са и споделили нищо и са си мълчали. Така за един миг, животът на Асия се превръща в пълен ад. Тя също така разбира, че бизнесът на нейният неверен съпруг е „превзел“ състоянието й и изненадващо се оказва в огромни дългове…

От своя страна, Волкан се чувства объркан, защото обича както съпругата си, така и своята любовница, като не желае да се откаже от нито една от двете. На Асия и става ясно, че до този момент е живяла просто в една мрежа от лъжи, но отказва да влезе в ролята на жертва и решава да отмъсти на съпруга си. Но както се казва – „отмъщението се сервира студено“ и телевизионните зрители биват изненадани още в първия епизод на сагата, когато Асия признава на Волкан, че знае всичките му мръсни тайни, и то пред любовницата му и нейните родители. Филмът е психологически трилър, адаптиран по английския сериал „Доктор Фостър“. Той се излъчва всеки делничен ден, като всеки зрител може да го гледа от 21 часа в ефира на по bTV lady, или в онлайн платформата на VOYO.

Сподели
Scroll to Top