Едиз Акшехир остави отпечатък в сериала Рибарче със сцената за

Едиз Акшехир остави отпечатък в сериала Рибарче

Едиз Акшехир остави отпечатък в сериала Рибарче със сцената за фетишизъм към крака

Едиз Акшехир изигра героя на Сафет в телевизионния сериал „Рибарче“. Актьорът, който се включи в историята към края на първия сезон на сериала, сподели, че е бил приет много добре на снимачната площадка.

Едиз Акшехир каза: „Знаете ли, включих се в сериала към края. Сериалът има страхотна публика от самото начало. „Посрещнаха ме много топло“, каза той.

Интересни коментари получава за сцените със „душене на обувки“ и „масаж на стъпала“ в сюжета на сериала и за които се говори и в социалните мрежи.

Персонажът на Сафет, който накара „фетишизма на краката“ да бъде на дневен ред в социалните мрежи, беше много обсъждан заради отношението му в брачната нощ със Суна. Сцената, в която мирише обувките и масажира краката, беше посрещната изненадващо от феновете на сериала, а в социалните мрежи последваха много интересни коментари.

Актьорът каза: „Не исках да се отвращавам от себе си. Като цяло отзивите са добри. Толкова си досаден, лош си, отвратителен си, но се справяш добре като актьор“, разказа той за коментарите, които се появиха.

След тази сцена актьорът започна да изпитва затруднения от последователите на сериала, които изпращаха много снимки на крака.

Едиз Акшехир, постоянно получава снимки на „фетишизъм на краката“ от публиката, каза, че се опитва да не гледа подобни публикации.

  • Едиз Акшехир, ъщо заяви в интервюто си, че имат добри партньорски отношения с Берил Бозам, обясни случилото се между тях преди този етап със следните думи:
  • „Общуването и комфортът, който създадохме там с нея, се отрази и на сцената.
  • Когато Едиз Акшехир беше попитан, дали колегите му Мерт Рамазан Демир и Афра Сарачоглу са влюбени, той каза: „Не съм в позиция да кажа нищо“ и не искаше да коментирам този въпрос.

Изразявайки, че на снимачната площадка на сериала е имало добро приятелство, той каза, че ще продължи да участва в проекта и през следващия сезон.

Сподели
Scroll to Top