Халил Ибрахим Джейхан от сериалът Наследство

Джейхан от сериалът Наследство

Халил Ибрахим Джейхан от сериалът Наследство с рекордно висок рейтинг.

Халил Ибрахим Джейхан, който пожъна голям успех с сериалът „Наследство“, се превърна в едно от младите имена, за които социалните медии говорят най-много.

Халил Ибрахим Джейхан, който имаше много успешно партньорство със Сила Туркоглу през първите два сезона, продължи проекта в третия сезон, въпреки напускането на неговия партньор. Много любопитно е как ще напредне в кариерата си Халил Ибрахим Джейхан, чиито фенове се увеличават всеки месец, а феновете на турските сериали в чужбина също следят внимателно.

Много фенове на сериали привличат вниманието в социалните мрежи с коментари, че биха искали да видят известния актьор в нови проекти в новия сезон. Феновете му изразяват желанията си, като казват: „Той ще участва в много добри проекти и произведения, които ще станат популярни, както заслужава“.

  • По отношение на продуцентите младият актьор може да се разглежда като нов източник на рейтинги. Има и информация, че са отправени различни оферти към Халил Ибрахим Джейхан. Все още обаче няма информация какъв кариерен процес ще осъществи актьорът оттук нататък.
  • Това беше уникална възможност за кариерата на Сила Туркоглу да напусне сериалът „Наследство“ и да се присъедини към един от най-обсъжданите сериали днес, „Сироп от боровинки“, като главна женска роля. Проявявайки много смело и решително отношение, Тюркоглу дори пое риска да се изправи пред съда с продуцента, но в крайна сметка направи огромна печалба за кариерата си.
  • Да видим дали Халил Ибрахим Джейхан може да сподели подобна съдба като бившата си половинка, на която е пред камерата от два сезона. Феновете го очакват с нетърпение, но все още няма информация какво ще прави актьорът. Проучване обаче доказа, че известният актьор в социалните мрежи е един от най-обсъжданите и коментирани актьори.

В проучването, проведено от Adba TV в Twitter между 29 март и 4 април, младият актьор се класира на пето място в списъка на най-популярните артисти.

Сподели
Scroll to Top