Двама непознати – Нов сериал

Двама непознати - Нов сериал 2

Двама непознати – Нов сериал с участието на Ханде Ерчел и Бурак Дениз.

Новината, че Ханде Ерчел и Бурак Дениз ще бъдат в главните роли в новия сериал, наречен „Двама непознати“, който се обмисля за следващия сезон в Турция, се върти в пресата и социалните медии от дълго време. Онзи ден Ханде Ерчел каза в изявлението си, че все още нищо не е изяснено, без да даде подробности за сериала „Двама непознати“.

Актрисата каза в интервюто си, че това е проект, за който е говорила, но все още обмисля дали да приема. Очевидно Ханде Ерчел не желае да даде подробности за проекта. С обяснението на Бурак Дениз обаче се оказа, че нещата в сериала „Двама непознати“ вървят добре.

  • Известно е, че Бурак Дениз и Ханде Ерчел ще се съберат в сериала Двама непознати, който се очаква да бъде една от ефектните продукции на новия сезон, като скоро ще излязат подробности. Всъщност Бурак Дениз заяви, че предварителните проучвания са започнали и че дуото се е събрало.
  • При въпрос на репортерите за телевизионния сериал „Двама непознати“, Бурак Дениз каза: „Ние започнахме репетиции и се вълнуваме. С Ханде вече се познаваме. Надяваме се това да се отрази като плюс, развълнувани и щастливи сме.”
  • С тези думи Бурак Дениз първи обяви официално старта на подготовката на сериала „Двама непознати“. Въпреки усилията на Ханде Ерчел да го скрие, тези думи на Бурак Дениз засилиха още повече вълнението на феновете.

Двойката известни актьори преди това участваха в главните роля в романтичния комедиен сериал Aşk Laftan Understanding и този проект, продължил общо 31 епизода през сезон 2016-2017, привлече голямо внимание.

Сподели
Scroll to Top