„Черно-бяла любов“ е турски драматичен сериал с премиера през 2017г.

Герои на турския сериал „Черно-бяла любов“:

Аслъ Чанар е отдадено, мило и трудолюбиво момиче, което работи като лекар в болница и се опитва да изгради успешна кариера. Аслъ губи баща си в ранна възраст, оставяйки сред роднините си само по-големия си брат Джем. Момичето силно вярва, че хората могат да бъдат променени и любовта може да излекува всички духовни рани.

Джем Чънар губи баща си в ранна възраст и става глава на семейството, отказвайки се от всичките си мечти. Джем е по-малкият брат на Аслъ, безстрашен и успешен полицай.

Намук Емирхан загуби родителите си рано в живота си и трябваше да работи усилено, за да издържа братята и сестрите си. Така че от ранна възраст той решава да се занимава с „мръсна“ работа. Трудностите, през които премина, го направиха жесток и своенравен човек. Оставяйки всичко на Ферхарт, той решава да влезе в политиката. Намък се готви за президентските избори и е готов на всичко, за да постигне целите си.

Ферхат Арслан е очарователен и красив млад мъж, превърнал се в поръчков убиец. На единадесет години животът на Ферхарт се обръща с главата надолу, когато баща му е убит. След този инцидент той е отгледан от чичо си Намук, който го замесва в мръсните му дела. Така той стана , дясната ръка на Намук – убиец и най-довереният му човек.

Ийт Арслан е по-малкият брат на Ферхат. За разлика от брат си, той реши да бъде честен и мил човек като баща си. Така той се превръща в успешен прокурор, който вярва, че всички престъпници трябва да носят отговорност за действията си. Ийт е женен с един син. Отношенията му със семейството му бяха твърде напрегнати. Той беше особено враждебен към Ферхарт.

Йетер Арслан е майката на Ферхат, отгледала трите си деца в бедност. Отдавна беше омъжена за мъж, когото не обичаше. Тя е нещастна, защото децата й рядко общуват с нея поради нейна грешка. Тя е в лоши отношения с Ферхат и мечтае да си върне любовта.

Хандан Адакле е по-малката сестра на Намук. Останала сираче, тя е била гледана от братята си, особено от Намук. Трудностите на живота направиха Хандан силна и амбициозна жена. Винаги е била на страната на Намук.

Идал Яман е политически съветник на Намук. Тя е успешна, умна, силна и могъща. Въпреки финансовите затруднения на семейството си, тя успява да учи политически науки и става много успешен човек. Тя е и любовница на Намук, от когото е бременна.

Джунит е сирак, израснал в сиропиталище. Животът му се промени много, когато срещна Намук. Има семейство – жена и дъщеря. Той е най-надеждният човек в Намук след Ферхат. Всъщност той е лош и нечестен човек. Той предаде жена си със сестрата на Ферхат. Освен това се опитваше да намери начин да изпрати Ферхарт в затвора.

Сюжет на турския сериал „Черно-бяла любов“

Любовта е странно чувство, което може да промени до неузнаваемост хората. Тя може да превърне лошите в добри. Все пак не всеки е готов да се промени заради това чувство. Това е в основата на турския сериал „Черно-бяла любов“.

Сериалът „Черно-бяла любов“ е съвременен разказ за опасна любовна афера между две противоположни личности (престъпник и лекар), доказвайки още веднъж, че няма прегради пред силните чувства. В центъра на историята са Ферхат и Аслъ. Ферхарт отдавна беше забравил чувствата на съжаление, любов, състрадание и доброта. Той е безмилостен и дори жесток човек, който лесно прерязва тънката нишка на живота, без да изпитва никаква емоция. Ферхат Арслан е част от престъпна организация, която понякога извършва „черна“ работа. Той вече беше свикнал с този живот и никога не мислеше да промени съдбата си и да тръгне по правия път.

Аслъ е пълната противоположност на Ферхат. Тя е отзивчиво мило, отворено и чувствително момиче. Винаги е готова да помогне на нуждаещите се от състрадание и помощ. Освен всички тези качества, героинята от поредицата „Черно-бяла любов“ е и красив лекар. Тя лекува и спасява животи всеки ден. От малка мечтае да стане лекар. Това момиче винаги е знаело, че трябва да спасява човешки животи, защото това е истинското й призвание. Тя е един от най-търсените лекари и е уважавана от колегите си. Спокойният живот на Аслъ се променя драстично, когато тя среща нов пациент. Хладнокръвният и безмилостен Ферхат отдавна е загубил съжалението и любовта си. Той лесно може да отмъсти на човек, да му причини голяма болка и дори да отнеме живота му.

Един ден Ферхарт спешно се нуждае от медицинска помощ за ранено лице. Виждайки Аслъ, Ферхат решава да я отвлече. Момичето е отведено в имение далеч от града, където трябва да спаси ранения мъж. Така Асра става заложник, но лекарският й дълг кара момичето да помогне на страдащия мъж. Момичето най-после разбра кой е нейният пациент, след като раненият младеж беше спасен.

Междувременно Аслъ става неволен свидетел на убийство извършено от чичото на Ферхат – Намук. Намук нареди на племенника си да убие момичето. Ферхат я отвежда в гората, но в последния момент решава за първи път да не се подчини на заповедите на чичо си и да остави Аслъ жива. Няколко дни по-късно той я кани на среща. Ферхат изпитва непреодолимо влечение към това момиче с ангелска душа и външен вид. Аслъ също е привлечена от него, но възможна ли е любовта им?

След много срещи между Аслъ и Ферхарт момичето разбира, че той има добро сърце, но е избрал грешния път. Аслъ започва да симпатизира на Ферхарт. С течение на времето двама герои от сериала „Черно-бяла любов“ се влюбват. Но те не могат да позволят на външни лица да научат за връзката им, в противен случай животът им ще бъде застрашен от работодателя на Ферхарт. Как ще се развие по-нататък трудната съдба на двамата влюбени? Отговор на тези въпроси ще намерим, гледайки сериала „Черно-бяла любов до неговия финал и последен епизод.