Братя е български криминален сериал излъчен по Нова телевизия с премиера: 7.9.2020г.

Сериалът може да бъде гледан онлайн в платформата NOVA PLAY.

Братя – Сезон 1

Сюжетът проследява непримиримата семейна война между братя Донкови – Борис Донков, следовател в ГДБОП и началник на отдел „Борба с наркотиците“, и неговия брат, сенчестия бизнесмен Драгомир Донков. Причината за тази война е в миналото и двамата се опитват и не успяват да я загърбят. И двамата обичат една и съща жена – Лора (бившата съпруга на Борис и настоящата съпруга на Драго/Денис) и ще направят всичко, за да спечелят сърцето й (очевидно Лора никога не е развила любов към Борис, но винаги е обичала само Драго/Денис). Един от братята тръгва по пътя на отмъщението, докато двамата братя се опитват да намерят истината. Сериалът описва опустошителната война между двама мъже, променила живота им и тези на хората около тях.

Братя – Сезон 2

Нови сложни сюжетни линии, мистерии и драматични обрати ще изпратят героите през трудни изпитания в търсене на прошка, изкупление и втори шанс.

Братя – Сезон 3

Сложни разследвания на хладнокръвни престъпления, опасни каскади, още по-високи дози адреналин и смразяващи обрати. Темата на този сезон е саможертвата и някои герои ще водят ожесточена битка с егото си, за да разберат колко много са готови да дадат за щастието и живота на тези, които обичат.

Братя – Сезон 4

Основната тема ще бъде посветена на свободата човек да избере своя път и да го отстоява по всякакъв начин. Това ще бъде сезонът на манипулациите и задкулисните игри, а съдбата зловещо ще изправи герои един срещу друг, несигурни кой е приятел и кой враг.

Зрителите ще научат какво се е случило с Денис Топал, който се размина на косъм от смъртоносна престрелка във финала на миналия сезон, и опасната съдба на баща му, възкръсналия Филип Карамитев, и новата му половинка. Как Юлия Опранчик се подготвя за обрата. Как ще се случат героите продължат живота си след смъртоносната престрелка, какво ще направят другият брат – Александър Аркади и бременната Ева Йосифова, ще стане ясно в нов епизод на сериала.

Братя – Сезон 5

Основната тема в петия сезон на криминалната драма ще бъде свързана с изкуплението, разплатата, осъзнаването и завръщането обратно към корените. Скритите истини ще излязат наяве, а героите ще опитат да се върнат към своята изконна същност, но с поуките, които са си взели по пътя до днес. На финала на сериала Александър Акарди-Сандо убива Денис Топал на сватбата му,след което се самоубива, след като убива и собственият им баща Филип Карамитев.