All Inclusive / Ол Инклузив е български комедиен сериал. Излъчен по Нова телевизия.

Мотото на сериала е: „Животът е като всичко, всичко е включено, добро и лошо.” Сериалът има 4 сезона. След излъчването на епизода, той може да бъде гледан онлайн в платформата NOVA PLAY.

All Inclusive – Сезон 1

Чобанови и Сиромашки, приятелско семейство от София, са на път за родното Черноморие. Пламен е ядосан, защото и тъщата му баба Евдокия ще е на почивка с тях. Той е резервирал петзвезден хотел. На рецепцията им казаха, че има грешка и имената не са запазени. Управителят на хотела Йордан Парушев им разрешил да пренощуват в каравана до хотела, но само за няколко нощувки. Пламен и Ицо се отправят към офиса на компанията, който са резервирали, но няма интернет. Пламен е техник, който се заема да оправи интернета, но не успява. Мъжете отново отишли ​​в офиса на следващия ден, но вратата била заключена, а прозорците закрити със стари вестници. Изглежда, че семейството е измамено. Всички заспаха в караваната. Семействата са въвлечени в още по-комедийни ситуации, които ги карат да осъзнаят, че да имаш добри приятели е по-важно от лукса. [2] В допълнение към комичните ситуации, сериалът е за развитието на морето и екологичните причини, който е организиран от Мартин.

All Inclusive – Сезон 2

В сезон 2 семейството почива в хотела на съпруга на Алиса – Емил, който е приятел на Пламен и Кристо. Рецепционистката отново каза, че има грешка, но Емил се появи и раздаде карти за ол инклузив на семействата. Основната тема на този сезон е разводът на Емил и Алиса. Дъщеря им Виктория страдаше от развод и не можеше да спи. В същото време Надя също страда, защото Мартин, който замина за Щатите в първия сезон, не й пише от близо 7 месеца, оказва се, че през тези месеци не е сърфирал в интернет. Те искат да отидат заедно в Америка.

Обсебен от идеята да подобри стандарта на живот на семейството си, като открие легендарно тракийско съкровище, Кристо се стреми да го открие. Появява се и бившият съпруг на Евдокия Леонид. Той идва в България заради дъщеря си Елена. Тя не го познаваше и никога не го беше виждала. Евдокия е сигурна, че той иска само техните пари. Оказва се истина, но накрая той се извинява на Евдокия и Елена, които му прощават. Леонид искаше само да се разведе с Евдокия и тя, разбира се, се съгласи.

По време на процеса Емил и Алиса рецитираха брачните си клетви и се помириха.

Поводът за втория сезон е да напомним за необходимостта от опазване на красивата българска природа, както и на безценното ни културно-историческо наследство.

All Inclusive – Сезон 3

В началото на сезона Сиромашки и Чобанови се скараха. Колкото до това, което става ясно по-късно през сезона. Тъй като всички стаи в хотела са пълни, семейството може да спи само в една стая. Бившето гадже на Елена – Явор работи като ски учител в хотела и флиртува с нея. Пламен обича това и се бори с Елена. Когато пристигнаха Евдокия и Чефо (приятелят на Евдокия, с когото се запознаха в сезон 1), те помириха Чобанов и Сиромашки. Оказа се, че се състезават за национална лотария. Христо даде на Пламен лотариен билет, а Пламен спечели 10 000 лева. Христо и Марияна са ядосани, защото Сиромашки „спечели от късмета на Христо“. Без да знаят обаче, Пламен не получава парите, защото лотарията фалира. Евдокия и Чефо обявяват, че ще се женят. Евдокия планира голяма и много скъпа сватба, затова продава апартамента си в София, където живеят Пламен и Елена. Пламен е категорично против сватбата, Елена е категорично против. Парушев и Емил станаха добри приятели и дори спяха в една стая. Оказва се, че въпреки помирението Емил и Елиса са се развели. С певицата и екскурзовод Калина се срещнаха в Банско. Всички се влюбиха в нея. Синът на Калина Денис и внучката на Чефо Стефани също се залюбиха. Надя и Мартин се скараха, Мартин работеше много, а тя нищо не правеше. Надя го излъга за бременността си и искаше да види реакцията му. Той поиска детето да бъде отведено веднага. По време на подготовката за новогодишната сватба Христо, Марияна, Пламен, Елена, Чефо, Стефани и Надя се изгубват в планината. Това е опасно за тях заради опасността от лавина. Мартин, Денис и Сикамор по-късно ги проследиха и ги върнаха в хотела, който нямаше нито електричество, нито обхват. Надя попита Мартин дали я обича, въпрос, който той не отговори. Мартин замина за САЩ, а Надя остана в България. Накрая Парушев предлага брак на Калина. Не е ясно дали е приета.

All Inclusive – Сезон 4

Сезонът стартира със сватбата на Чефо и Евдокия в новия бар „Виктория“ на Емил и Парушев. Емил отваря имот в Гърция, за да събере средства, за да види дъщеря си Вики, но Елиса не й позволява да пътува. Надя се появи в последния момент на сватбата и изненада семейството с наградата си за красота – ол инклузив пакет в комплекс Албена. Стефани се чувстваше зле, че родителите й не са женени. Започнаха празниците на Чобанови и Сиромашки и меденият месец на Евдокия и Чефо, с внучката им Стефани. Елена заминава за Малта, за да учи езика, а Пламен трябва сам да гледа Сашко Пламена и Стефани (внучката на Чефо). По-късно се разбра, че вместо да страда заради Мартин, Надя се е запознала с нов мъж – Божан, който се крие от родителите й, поради което ги е завела на морето. Боян е връстник на Христо, има деца, но е разведен, а двамата влюбени крият това от всички. Чефо и Евдокия все още са Стефани на Пламен, която предава децата на Лили, аниматорката в хотела. Сашко се влюби в Лили и й направи подарък, въпреки че беше по-голяма от него, тя хареса баща му – Пламен. Лили смята, че подаръците са от Пламен, затова флиртува с него. Оказва се, че гаджето на Лили е Явор, а Пламен ревнува Елена от Банско. Двамата с Пламен за пореден път се мразят и се състезават.

Парушев среща и се влюбва в жена, която се опитва да превземе бара им, но тя се възползва от него и прави номер в бара на Виктория. Емил не знае за връзката им, но щом знае, се разочарова от Парушев, но след това става двоен агент и помага в бара им.

Хората на Марина (жената, която се опита да открадне бара) бракониерстват калкан в Черно море, а ценният делфин на Стефани се оплита в мрежите им.

Стефани и Сашко се целунаха и развиха чувства към края на сезона, но не можеха да говорят публично за това. Синът на Боян-Преслав е техен приятел и знае за връзката на баща си с Надя, но в един епизод майката на Преслав разкрива тайната на Боян и Надя на Марияна и Христо и те са ядосани за това.

Накрая видяхме, че всички се помириха, барът беше купен от Марина, Марина се хареса на Парушев и предложи тримата да го управляват заедно, а истинският виновник, босът на престъпниците, беше заловен затвор. Елица писа на Емил и го попита дали може да остави Вики при него до края на лятото, а той беше много развълнуван. След като са предупредени от рецепционистката, Чобанови и Сиромашки трябва да напуснат стаята си, но Чефо се появява и обявява женитбата на сина си (Въньо) с майката на Стефани. Всички са доволни и ще останат повече на море в комплекса. Накрая виждаме всички двойки да танцуват и да се обичат.